Tap med 4 mål mot Elverum – Follo

Tap med 4 mål mot Elverum

Den siste kampen i Peugeot cup på Elverum endte også med tap for Follo Håndball. Hjemmelaget Elverum ble fro sterke og vant til slutt 29-25. Follo åpnet bra og var meget gode i 3-2-1 forsvar de første 20 minuttene. Mot slutten av 1. omgang dro Elverum i fra og ledet 13-9 til pause.

Som nevnt i tidligere kampreferat manglet Follo Håndball Vasja Furlan, Magnus Jøndal og Steffen Berg Løkkebø. Det betyr at spillere som Martin Haube, Alexander Westby, Thomas Søgaard, Henrik Bielenberg og Petter Hovden har fått mer spilletid. Disse spillerne har gjennom Peugeot cup fått verdifull erfaring på øverste nivå. Dette er Follo Håndballs fremtid, som over år skal utvikles til gode Postenliga spillere.

Nå blir det trening frem mot neste seriekamp borte mot Drammen 3. februar. Møt opp og gi gutta støtte!

Målscorere mot Elverum: Kyrre Vegard Johannesen 6, Elvijs Borodovskis 6, Martin Haube 3, Henrik Sverdrup Flack 2, Henrik Bielenberg 2, Thomas Søgaard 2, Alexander Ørjevik Westby 1, Joachim Østerås 1, Benjamin Nordby 1 og Niklas Knudsen 1.