Tapte med 4 mål for Drammen – Follo

Tapte med 4 mål for Drammen

Drammen HK er klare for finale i Peugeot cup, etter seier 33-29 (17-12) over Follo Håndball. Det ble for mange bomskudd fra Follo i denne kampen. Det tok nesten 10 min før første scoring kom. Da ledet Drammen 6-0. Resten av kampen vinner da våre gutter 29-27.

Når sentrale spillere ikke er med, blir det mer spilletid på våre yngre spillere. De varierer naturlig nok mer i prestasjonene, og må få tid til å venne seg til høyere tempo og ikke minst bedre keepere. Trener Jan Ivar Lorentzen poengterer at de får nyttig erfaring, og at kamptrening mot de beste gir dem gode tilbakemeldinger på hva som må forbedres.

Steffen Berg Løkkebø var tilbake på banen. Han spilte en omgang, og tråkket over i begynnelsen av 2. omgang. Vi får håpe at det ikke er altfor alvorlig. Kyrre Vegard Johannesen sto frem som den lederskikkelse han er, og spilte en solid kamp.

I morgen, søndag blir det kamp om 5. og 6. plassen. Sannsynlig motstander blir Haslum. Kampreferat kommer.

Målscorere mot Drammen: Benjamin Nordby 7, Kyrre Vegard Johannesen 4, Elvijs Borodovskis 4, Niklas Knudsen 4, Alexander Ørjevik Westby 2, Thomas Søgaard 2, Henrik Sverdrup Flack 2, Steffen Berg Løkkebø 2, Joachim Østerås 1 og Martin Haube 1.