HK Aranäs løp fra oss i 2. omgang – Follo

HK Aranäs løp fra oss i 2. omgang

Det ble et klart tap mot HK Aranäs i Peugeot cup på Elverum. Det endte med 12 måls tap 22-34, etter 13-16 til pause. Laget fra Kungsbacka spiller på øverste nivå i Sverige og er sammen med Drott fra Halmstad invitert til eliteturnering i Terningen Arena.

Magnus Jøndal representerer Norge i Serbia, mens både Vasja Furlan og Steffen Berg Løkkebø måtte kaste inn håndkle grunnet sykdom. Med tre så sentrale spillere borte, blir det vanskelig å spille jevnt mot et så godt lag som HK Aranäs. 

Follo Håndball gjennomførte en meget god 1. omgang. Spesielt forsvarspillet imponerte. Svenskene fikk kun 18 skudd på mål, og det er bra. Utover i 2. omgang var imidlertid svenskene overlegne. De var sterke i kontra, og fikk mange enkle scoringer. Jan-Ivar Lorentzen oppsummerte med en godkjent første omgang og at 2. omgang må settes på konto for læring.

Neste kamp er mot Drammen. De slo svenskene med 4 mål fredag. Peugeot cup avsluttes søndag med plasseringskamper.

Målscorere mot HK Aranäs: Henrik Sverdrup Flack 6, Kyrre Vegard Johannesen 3, Elvijs Borodovskis 3, Benjamin Nordby 3, Niklas Knudsen 3, Alexander Ørjevik Westby 2, Martin Haube 2.