Tap i semifinalen – Follo

Tap i semifinalen

Follo Håndballs G 18 spillere gjorde en solid innsats i helgens PW cup. Uten Alexander Westby, Henrik Bielenberg, Thomas Søgaard og Petter Hovden på laget, spilte de seg helt frem til semifinalen. Her ble det imidlertid tap 14-17 for Haslum.

Det startet med en noe rufsete kamp mot Drammen. Her slet gutta med både forsvar og angrep. Drammen vant 15-11. I de to neste kampene i gruppespillet var kvaliteten vesentlig bedre. Det ble seier mot Sandefjord og Bækkelaget med 2 mål. 14-12 i begge kampene.

Sluttspillet startet med 1/8 finale mot Fram/Larvik. Follo Håndball var overlegne og vant 22-12. I kvartfinalen leverte gutta en meget god kamp. Sandnes imponerte i gruppespillet med 4 måls seier over Haslum, men var sjanseløse mot Follo. Sluttresultatet ble 17-11.

Trener Thomas Sigolsen var fornøyd med helgen (bortsett fra at bilen streiket og han måtte bli en natt til). Han fremhevet spesielt Andreas Arntsberg, som fikk vist sitt potensial.

Oppmann Knut Erik Jacobsen rapporterer om en vellykket helg, både sportslig og sosialt. Det er en fin gjeng å være på tur med!