Seier! – Follo

Seier!

Follo 2 skal bruke januar til å legge grunnlaget for fortsatt spill i 2. divisjon. Første kamp var mot Vestli. Et lag som ligger på 6. plass og som vant 29-25 over Follo i høst. I denne kampen var Follo klart best og vant til slutt 38-25 etter ledelse 21-15 til pause. Seieren betyr nå at Follo er a poeng med Stabæk og Halden.

Vestli åpnet best, ledet tidlig 3-1 og holdt følge ganske lenge i første omgang. Mot slutten av omgangen rykket imidlertid Follo i fra og gikk til pause med en komfortabel ledelse. 2. omgang startet Vestli best igjen. Etter nesten halvspilt omgang var de kun tre mål bak på stillingen 24-21. Det siste kvarteret var imidlertid Follo overlegne og vant den perioden 14-4.

I angrepsspillet var Niklas Knudsen, Alexander Westby og Martin Haube gode. De scoret tilsammen 25 mål. Niklas bommet på en straffe, men bød publikum på en backhand scoring mot slutten av kampen. Bakover var Daniel Helland Andersson en bauta. Han hadde full kontroll på Vestlis linjespiller og gav klare beskjeder til medspillerne. Håvard Åsheim sto stabilt i mål og viste han er meget god til å kaste lange rushpasninger.

Neste uke venter to meget avgjørende kamper for rekruttene. Torsdag er det hjemmekamp mot Stabæk og lørdag bortekamp mot OSI. Med to seire er vi på sikker plass på tabellen.

Mål for Follo: Niklas Knudsen 9, Alexander Westby 8, Martin Haube 8, Thomas Søgaard 3, Daniel Helland Andersson 3, Henrik Bielenberg 3, Tobias Ringstad 2, Anders Engebakken 1 og Torodd Weydahl1.

Her er et slideshow med bilder fra kampen.