Follogutter på Landsen – Follo

Follogutter på Landsen

 

Jøndal fikk bestemannspremie!

Det norske herrelandslaget har startet oppkjøringen frem mot EM. Tirsdag kveld var det kamp mot Egypt i Terningen Arena på Elverum.  Det ble tremåls tap 20-23, etter 9-10 til pause.  Norge gjorde en del tekniske feil  og landslagstrener Robert Hedin var passe fornøyd med den norske innsatsen. Det er ikke uvanlig å starte litt nølende i en oppkjøringsperiode, sa han etter kampen. Vi må få bedre timing og samhandling i angrepsspillet, la han til.

Magnus Jøndal spilte 2. omgang og markerte seg på en meget positiv måte. Han lagde tre mål fra venstrekanten i begynnelsen av omgangen og leverte godt forsvarsspill. Det førte til at han fikk motta premie som Norges beste spiller! Gratulerer Magnus! Vi gleder oss til å se deg i EM!

 

Steffen scoret mot Egypt.

Det norske rekruttlandslaget gjorde en meget god kamp mot Egypt mandag 2. januar. Rekruttene startet meget bra og ledet 14-11 til pause. Mye takket være keeper Magnus Dahl som i perioder «stengte buret».  Fra Follo Håndball deltok Steffen Berg Løkkebø.  Han kom på scoringslisten med et mål fra høyrekanten.

 

Spennende start på det nye året!

Våre unge talenter starter 2012 med mye håndball. Alexander Westby er tatt ut på juniorlandslaget til samling i Ungarn. Der skal de trene og spille mot både De Forente Arabiske Emirater og Ungarn. Til sammen tre kamper.

Håvard Åsheim, Sander Torbjørnsen, Henrik Bielenberg og Petter Hovden reiser til Sverige med ungdomslandslaget. I tillegg til trening blir det dobbellandskamp mot Sverige.

De fleste av disse guttene reiser i tillegg til Tyrkia med Wang toppidrett en uke i forkant av landslagsaktivtetene. Dermed blir det 14 dager med håndball flere ganger om dagen! Ingen fare for at våre gutter mister formen mens Postenligaen tar pause.