Magnus på A-landslaget – Follo

Magnus på A-landslaget

Vår eminente venstrekant, Magnus Jøndal, er tatt ut til kamper mot Egypt de første dagene i januar. Kampene skal spilles på Elverum. 


Robert Hedin har meldt inn 28 spillere i bruttotroppen til EM i Serbia. Tre av dem er venstrekanter. Håvard Tvedten er et sikkert kort. Rett bak ham banker Jøndal på døra. Hedin har i tillegg til Tvedten og Jøndal også tatt med Elverums Andre Lindbo i bruttotroppen. Men ting kan tyde på at Jøndal fortsatt rangeres foran Lindbo.

Til samlingen på Elverum er Jøndal inne blant 18 uttatte spillere. Lindbo er innkalt til rekruttlandslaget. Der får han selskap av vår egen Steffen Berg Løkkebø. Også rekruttlandslaget skal møte Egypt.
Steffen er ikke med i Hedins bruttotropp til Serbia. På høyrekant har landslagsjefen tatt med Drammens Lars Erik Bjørnsen, Sondre Paulsen (ØIF Arendal) og Kristian Bjørnsen (Fyllingen/Bergen).

Du kan lese mer om uttaket på handball.no – HER