Jeg tror ikke på spøkelser – Follo

Jeg tror ikke på spøkelser

Mange i og rundt herrelaget vårt har snakket om «bortespøkelset» i høst. I går mente mange det ble avlivet da Nøtterøy ble slått 28-23 i Tønsberg.

Hovedtrener Jan-Ivar Lorentzen er derimot klar på at det aldri har vært noe spøkelse. Jeg tror ikke på spøkelser, sier han – og legger til; HK Herulf og Nøtterøy er lag vi skal legge bak oss, og også slå på bortebane. Ellers har vi tapt for gode lag. Det er ikke veldig unormalt at vi er litt bedre hjemme enn borte. Det er nesten alle lag, sier treneren vår.

Kampen i går startet rufsete. Etter en timeout 18 minutter inn i første omgang snudde kampbildet. Follo lå under 6-10. Aljosa Cudic kom inn i målet samtidig som laget hevet forsvarsspillet sitt. De siste 12 minuttene før pause vant Follo 7-0. 6-10 var snudd til 13-10 ved halvtid.

Andre omgang startet jevnt, men med Follo hele tiden foran. Ett mål bak (16-15) var det nærmeste hjemmelaget kom. Mot slutten styrte Vasja Furlan og co inn til trygg seier. Kyrre Vegard Joahnnesen måtte igjen ut med rødt kort etter 3×2 minutter, men det preget ikke Follo nevneverdig.

Jan-Ivar fremhever Aljosa Cudic, Elvijs Borodowskis og Benjamin Nordby som våre beste spillere. Ellers spilte; Aleksander Westby, Magnus Jønndal, Bjørn Olav Raasok, Bård Martin Haube, Steffen Berg Løkkebø, Joachim Østeraas, Martin Juul, Henrik Flack, Nicklas Knudsen og Kyrre Johannesen.