2DIV;Slitne Follogutter tapte – Follo

2DIV;Slitne Follogutter tapte

Noen av Follogutta har spillt 7 kamper på 7 dager og noen har vært på diverse samlinger før det. Dette hardkjøret merkes på spillerne som mangler mye av den gløden, aggresiviteten og spillegleden som vi ser til vanlig.

Kampen idag bar preg av alt dette med nesten 60 bom og tekniske feil.
Kampen ble egentlig aldri spennende, Haslum ledet fra start til slutt.
Follogutta yppet seg litt i starten på 2.omg hvor de spiste seg innpå Haslum og var bare 3-4 mål bak. Da satte Haslum innpå igjen de mer erfarne spillerne sine med flere Postenligakamper og rykket fra igjen til klar seier.

Pauseresultatet var 13-20 og sluttresultatet hele 23-36.

Nå er det kampfri til mandag 21/11 hvor Kolbotn er motstander i G18 i FolloTrykk arena.
Hvil ut gutter og samle krefter i helgen ! 

Disse var med:
Thomas Søgaard 5, Alexander Westby 5, Sander Thorbjørnsen 3, Andreas Arntsberg 2, Halvard Lunde 21, Tobias Ringstad 2, Kenneth G Johansen 2, Tomas Johansen 1, Petter Hovden 1, Kristoffer Jakobsen, Anders Engebakken, Simen Blokkhus og Aljosa Cudic.