Full pott i Spar ! – Follo

Full pott i Spar !

Haslum – Follo 18 – 20 (9-8)

Dagens og SPAR runden første kamp gikk mot Haslum i Haslumhallen. Det var en litt nærvøs start på kampen og etter 10. min sto det 4-4 på lystavla i hallen. Lagene forsatte å følge hverandre som skygger ut omgangen og gikk til pause med ledelse 9-8 til Haslum.

Det ble gjort noen avtaler i garderoben i pausen og noen formasjonsendringer ble gjennomført.

Allikevel så var det fortsatt jevnt i målprotokollen etter de første 15.min av 2. omgang, da med en knapp ettmåls ledelse til Follos unge stjerner. Så satte vi inn sluttspurten og var 5.min før slutt oppe i en 5 måls ledelse som gjorde at vi hadde full kontroll på kampen de siste minuttene og vant fortjent kampen med 2 mål.

Follo – Strindheim 31-23 (19-12)

Etter litt mat og en luftetur, så var vi i gang igjen på parketten, denne gang med Strindheim på motsatt banehalvdel. Follo gikk offensivt til verks og kjørte knallhard i forsvar, etterfulgt av enda råere angrepsspill de første 15 min, og ledet komfortabel 15-6. Det var virkelig fart i sakene fra start og samtlige avslutninger satt innenfor treverket på motsatt banehalvdel. Derfra og inn spredte det seg en selvtillit i laget som ble vanskelig for motstanderen å fjerne og når våre to dommer blåste av kampen sto det hele 31-23 til Follo.

Sandefjord – Follo  18 – 26 (9-10)

Søndagens 3. og siste SPAR kamp i denne runden gikk kl. 10.00 mot Sandefjord på motsatt banehalvdel. Lagene møttes i Kvalifiseringsgruppen til SPAR hvor Follo var det beste laget, denne gangen stilte Sandefjord med fullt mannskap (noe de ikke gjorde i Tromsø). Det ble som ventet en tøff start på kampen og lagene fulgte hverandre tett omgangen gjennom og Follo gikk til pause med en ett måls ledelse. Andre omgang startet godt for Follo sin del og gikk opp i en 3 mål ledelse før det var spilt 5 min av omgangen. Sandefjord nektet å gi opp kampen og kjempet seg tilbake og Follo ledet igjen med ett mål når 10 min gjensto av kampen. Her får Sandefjord en utvisning, og de neste fem min ble svært avgjørende for kampen da Follos unge stjerner scoret fem mål på rad uten å få noen i nota. Dette var mye takket knallharde forsvarsdueller og en strålende opplagt Håvard Åsheim i Follos mål.

Etter helgens 3 første kamper i SPAR serien topper Follos unge stjernemannskap SPAR serien, med full pott og 6 poeng. Benytt derfor sjansen førstkommende tirsdag kl. 19.00 i Follo Trykk Arena når mange av de samme gutta skal ut i nok en toppkamp. Denne gangen er det NM G20 semifinale og på andre siden av banen står BSK.