2.DIV; 2 nye poeng – Follo

2.DIV; 2 nye poeng

Det var en slitekamp hvor våre unge krigere kjempet som helter i forsvar og stoppet Kjelsås gang etter gang. Når Simen stengte målet de siste 10-15 min av 2.omg ble dette en morsom kamp og 2 vikige poeng.

Forover slet Follogutta til tider, ble mye kasting mellom bakspillerne.

Henrik Flack var tilbake etter operasjonen i foten og det forsterket laget bra, spesiellt i forsvar. Forover var det igjen Martin Haube og Alexander Westby som ble toppscorere for Follo med 9 og 8 mål.

Pauseresultat: 13-10, sluttresultat: 27-21

Disse var med:
Martin Haube 9, Alexander Westby 8, Henrik Flack 4, Thomas Søgaard 2, Sander Thorbjørnsen 1, Petter Hovden 1, Bernard Nagelstad 1, Kenneth G Johansen 1, Halvard Lunde, Kristoffer Jakobsen, Henrik Bielenberg, Andre Pedersen, Håvard Åsheim og Simen Blokkhus