Thomas herjet – Follo

Thomas herjet

1.omgangen mot Halden i FolloTrykk arena bør egentlig glemmes, da fungerte ikke så veldig mye. Halden slapp til utrolig enkelt i forsvar noe som resultert ei ditto redninger.
Halden var i ledelsen nesten hele omgangen med 3 mål på det meste, men rett før pause gikk våre unge stjerner i ledelse 12-11 som også var pauseresultatet.

2.omgang var en helt annen. Det var helt tydelig at unggutta hadde fått beskjed om å skjerpe seg av trener Thomas Sigolsen.
Nå viste unggutta at de kan når de bare skjerper seg. De feide inn det ene målet etter det andre og spesiellt Thomas Søgaard herjet med forsvaret til Halden og puttet hele 14 baller bak Haldens keeper.
22 mål til Follo og bare 6 til Halden i 2.omgang viser klasseforskjell og at unggutta ikke var «helt til stedet» i 1.omgang.

Sluttresultat ble hele 32-17 til Follogutta og de befester dermed plasseringen blant de 3 beste i regionserien.