Kvalifisert til SPAR ! – Follo

Kvalifisert til SPAR !

Sandefjord – Follo 20-23

Dagens første Spar kvalikk kamp for vår del begynte kl. 16.00, tidligere på dagen hadde Sandefjord smadret Bravo med ti mål og møtte proppfulle av selvtillitt i kampen mot oss.

Det ble en jevnspilt 1.omgang som Follo sakte men sikkert dro i fra utover i omgangen og gikk til pause med en 4 mål ledelse. I pausen så var det fokus på diverse arbeidsoppgaver og holde konsentrasjonen oppe kampen ut.

Men midtveise i 2.omgang så slipper vi oss ned i intensitet og ber Sandefjord om å komme inn i kampen igjen, og de liger kun ett mål bak. Så trykker vårt mannskap nok en gang på gasspedalen og seieren er et faktum når kampens ledere i sort setter fløyta i munnen og sluttsignalet går.

Follos beste spiller: Henrik Bielenberg

Follo – Bravo 33-23

Etter inntak av næring og litt rolig tid var det duket for kveldens siste match her oppe i Trømsø, og på motsatt side ventet vertsklubben Bravo.

Follogutta var heltente fra kampstart og gikk rett opp i en 9-0 ledelse frem til uret viste 12 min, defra og inn ble det en parademars mot gruppespillet for vår unge og lovende spillere.

Her ble det spilt utrolig godt forsvar, både 6-0 og 5-1 stresset Bravo til flere tekniske feil og også store overgansmuligheter for oss.

Follos beste spiller: Håvard Åsheim

Denne tur hit til Tromsø og gjennomføringen av disse kampene viser at vi har mye å glede oss til fremover når mørket senker seg og snøen med kulda kommer snikende om en tid. Derfor er det bare å ønske dere alle velkommen til lagets kamper i gruppespillet, samt alle andre kamper denne flott gjengen skal gjennom den nærmeste tiden

Nå skal vi ut å feire med et bedre måltid på en av byens mest eksklusive restauranter.

Knut Erik Jakobsen

Ser vi på de andre resultatene i Spar kvalifiseringen og våre nærmeste naboer så klarte som ventet Bækkelaget å kvalifisere seg med full pott mot Bodø og Fram.
Kolbotn derimot klarte ikke å kvalifisere seg mot Stord og Strindheim. Alle hadde 2 poeng, men Kolbotn hadde dårligst målforskjell.