SPAR: BSK siste test – Follo

SPAR: BSK siste test

Siste test for våre unge stjerner som reiser til Tromsø på fredag for å prøve å kvalifisere seg til Spar-serien.

BSK’s spar lag kom til FolloTrykk arena onsdag kveld for en siste test og gjennomkjøring før alvoret for begge lag starter til helgen.

En jevn og spennende kamp som viste at Follo har individuelle kvalitetsspillere på meget høyt nivå, men som fortsatt mangler trening i spill sammen. De har mye å gå på og vi kan bare vente oss utover i sesongen hva disse unge stjernene kommer til å få til.
Gled dere folkens !
Tap for BSK med 1 mål er akseptabelt med tanke på at flere av spillerne har vært/er syke eller småskadet. BSK er tross alt en av favorittene.

Disse var med:
Kristoffer Jakobsen 7, Thomas Søgaard 5, Sander Thorbjørnsen 3, Tobias Ringstad 2, Henrik Bielenberg 2, Alexander Westby 1, Halvard Lunde 1, Stefan Rakic 1, Tomas Johansen 1, Petter Hovden, Anders Engebakken, Fredrik Moe, Håvard Åsheim, Simon Blokkhus og Victor Kristiansen-