Magaplask mot Herulf – Follo

Magaplask mot Herulf

Follo kom liksom ikke igang i denne matchen. Herulf derimot var tente, aggresive og tydelig lystne til å slå Follo. Herulf gikk rett i ledelsen med 1-0 og 2-0, deretter 6-2 og hele 11-5 etter 16 min. 
Da hadde Jan Ivar fått nok og tok time out. En alvorsprat og byttet keeper, Aljosa ut og Bjørn Olav inn.
9 min etterpå stod det 12-12 og Follo begynte å våkne fra dvalen de var i første halvdel av omgangen. 
Til pause stod det 16-15 til Herulf og kampen var definitivt ikke avgjort.

De første 15 min av 2.omg holdt lagene tett følge og Follo var til og med i ledelsen et par ganger.
Så virket det som Follogutta sovnet hen og Herulf gikk i ledelsen med både 3, 4 og 5 mål. Follogutta sluttet å spille som et lag, alt skulle skje i midten der hvor Herulf er best. Kantene våre stod til pynt utpå siden og fikk ikke noe å jobbe med, det var vondt å se på.

Herulf vant fortjent 33-28 og Follo må glemme denne kampen som var utrolig dårlig. Man kan liksom nesten ikke forstå at dette var det samme laget som slo Haslum i FolloTrykk Arena. Nå manglet Henrik Flack idag og han betyr mye for Follo, men allikevel var dette altfor dårlig. Hele 28 bom og bare 8 redninger og når Vasja ble tatt ut av kampen med frimerke stoppet det helt opp for Follo.

Regner med at gutta får rettet på dette til søndag så vi får en ny fantastisk kamp i FolloTrykk Arena på søndag!

Disse var med:
Vasja Furlan 7, Elvijs Borodovskis 5, Kyrre Johannesen 5, Martin Juul 4, Magnus Jøndal 4, Steffen Berg Løkkebø 2, Nicklas Knudsen 1, Thomas Søgaard, Joachim Østerås, Benjamin Nordby, Martin Haube, Petter Hovden, Bjørn Olav Raasok, Aljosa Cudic.

Dette skriver ØB

Dette skriver Moss Avis

Dette skriver Herulf