NMG20; Knuste Sandefjord – Follo

NMG20; Knuste Sandefjord

Unggutta våre scoret første målet, men de sløste noe fryktelig med sjansene. Takket være godt forsvarsspill og strålende keeperspill av Håvard gikk unggutta i ledelsen som bare ble større og større. 5-1 etter 10 min, 11-4 etter 19 min og 15-8 til pause.

2.omg fortsatte i samme spor hvor unggutta fra Follo økte ledelsen mer og mer til det stod 36-20 ved full tid.
En bra gjennomført kamp som unggutta egentlig burde ha vunnet med mye mer – de sløste fryktelig med sjansene samt at de hadde mange tekniske feil som de må luke bort. Sende ballen rett til motstander 4-5 ganger i løpet av kampen skal ikke skje.
Godt å se at Martin Haube setter sjansene sine og at alle utespillerne kom på scoringslisten! 

Vår unge stjernefotograf Audun Braastad er tilbake og har testet FolloTrykk Arena og her er RESULTATET – enjoy!

Dette var en bra start på NMG20 og vi gleder oss til neste kamp!

Disse var med:
Martin Haube 9, Alexander Westby 5, Thomas Søgaard 4, Sander Thorbjørnsen 4, Kenneth Johansen 3, Andre Pedersen 3, Petter Hovden 2, Tobias Ringstad 2, Kristoffer Jakobsen 2, Halvard Lunde 1, Ole Kristiseter 1, Simen Blokkhus og Håvard Åsheim.