Fantastisk kamp! – Follo

Fantastisk kamp!

Magnus Jøndal startet festaftenen i FolloTrykk arena etter bare 30 sekunder. 2-2 stod det etter 1.53 men da sa Follo takk for følge.
resten av kampen, med unntak av pr ganger hvor Haslum var ajour, lå Follo foran i målprotokollen med opptil 5 mål på det meste.

Haslum måtte jage etter Follo hele tiden og det virket som de bar litt preg av det med mange dårlige og panikkartede avslutninger som enten gikk utenfor eller ble stoppet av en god Bjørn Olav Raasok.

Til pause stod det 21-17 til Follo og det var en elektrisk stemning i FolloTrykk arena med hele 1.412 tilskuere – NY REKORD !

Starten av 2.omgang krøp Haslum opp på siden av Follo etter 6 min da det stod 24-24. Follogutta svarte og gikk opp i en 3 måls ledelse 27-24 etter 11 min. Derfra og inn kom Haslum aldri ajour med Follo og Follo kunne innkassere sin første Postenliga seier i FolloTrykk arena med 37-34 over sist sesongs trippelmestre Haslum.

En fantastisk kamp av Follogutta og sammenligner vi med forrige kamp mot Herulf kunne man lure på om det var samme lag som spillte idag.
Forsvarsspillet satt som et skudd i nesten hele kampen og forover kom de til avsluttninger hele tiden og satte de fleste.
Til tross for at dommerne synes Follo var altfor harde og ga 7 to minuttere til Follo og bare 2 til Haslum, klarte Follogutta å holde Haslum bak seg. Follo var på verste nede i bare 4 spillere på banen og 10 minutter før slutt fikk Kyrre Johannesen sin tredje 2 minutter og måtte sette seg på tribunen. Vi fikk med andre ord ikke mye hjelp fra dommerne i denne kampen.

Et fantastisk rekordpublikum på hele 1.412 stk holdt trøkket oppe gjennom hele kampen og det var en helt utrolig stemmning i vår nye hall – takk skal dere ha alle sammen!