2.DIV; Tapte for BSK2 – Follo

2.DIV; Tapte for BSK2

Follorekruttene tapte for et bedre lag i sin andre kamp i 2. divisjon. Bækkelaget tok føringen fra start av, ledet 10-3 etter drøye 10 min og vant en klar seier. Kampen endte 22-34, med pauseresultatet 11-16.

Follo har et ungt lag som vil trenge tid til å venne seg til nivået og som foreløpig lider av at de har spilt få kamper sammen. Bækkelaget er sannsynligvis et av de bedre lagene i avdelingen, så det er ingen grunn til å miste håpet om gode resultater videre i sesongen.

Follo startet med sitt varemerke: 3-2-1 forsvar. Det fungerte dårlig og det er tydelig at gutta ikke har nok trening og erfaring til å mestre det. Når man i tillegg bommet på mange skudd i innledningen av kampen, så rykket Bækkelaget tidlig i fra. Jan-Ivar la om til 5-1 i forsvar og et stykke ut i første omgang var våre gutter bare 2 mål bak.

Andre omgang startet også dårlig, kun 2 Follomål i løpet av de første 10 minuttene. Deretter gjennomførte gutta en meget god periode og hjemmepublikummet øynet et lite håp på stillingen 19-22. Det ble imidlertid med håpet og Bækkelaget vant til slutt en komfortabel seier.

Av Follospillerne kan vi trekke frem Håvard i målet. Han spilte en god kamp med mange redninger, inkludert en del redninger på 100 % sjanser. André gjorde også en god figur, han satte i gang mye og scoret 5 mål selv.  Martin slet litt i første omgang, men spilte seg fint opp i andre og ble lagets toppscorer med 7 mål (2 fra 7-metern).

Follos målscorere: Martin 7, André 5, Alexander 5, Sander 2, Halvard 1, Anders 1 og Ole 1.

Neste kamp spilles hjemme lørdag 24.9 kl. 15.30 mot Njård. Vi satser på årets første seier da.