Slo Herulf 30-34 – Follo

Slo Herulf 30-34

Seier i første kampen – kjempestart !

Herulf scoret det første målet etter at Follo hadde bommet på 2 sjanser.
Deretter scoret Follo 5 ganger på rappen og ledet 5-1 etter 7 1/2 min. Follogutta spillte bra og Herulf slapp ikke til – strålende.
Resten av omgangen var litt opp og ned. Forsvaret satt ikke i perioder og Herulf kom lett til mens angrepsspillet stort sett sett var bra anført av en leken Vasja.
Follo ledet på det meste med 6 mål – 17-11 etter 26 min som ble til 18-14 til pause.

2.omg startet Herulf friskt og 2 mål før Follo klarte å score. Vi trodde alle at Herulf var kuttet av for godt når vi ledet 24-18 og Follogutta virkelig storspillte, men så slapp de seg ned og slapp Herulf inn i kampen igjen.24-18 ble til 24-21 og Herulf våknet til liv igjen.
Det gjorde Follo også kjempet seg til 6 måls ledelse igjen – 30-24 når det var 10 min igjen av kampen.

Igjen trodde alle at nå var Herulf slått og at da bare var snakk om hvor stor seieren skulle bli…
Den gang ei. Nok en gang slappet Follogutta av og lot Herulf komme inn i kampen igjen. De scoret 4 mål på 4 min og resultattavla viste da 30-28 til Follo og bare 6 min igjen av kampen.
Follogutta klarte å holde seg foran i målprotokollen og vant 34-30, men satt med en følelse av at de ikke hadde fått vist det de kan.

Vi vet de kan mye bedre, spesiellt i forsvar som igjen fører til flere redninger, idag var det bare 12 redninger og det ikke nok.
De kan kjøre mer tempo, det gikk veldig sakte når de skulle i angrep i perioder.