2.DIV; Tap mot Halden TH – Follo

2.DIV; Tap mot Halden TH

Follos rekruttlag åpnet sesongen i 2 div med tap 36-30 borte mot Tistedalen.  Til pause ledet Tistedalen 17-14. Som tallene viser klarte ikke gutta å sette forsvarsspillet. De startet med 3-2-1 og gikk etter hvert over til 5-1, uten at det hjalp noe særlig. Vi tapte for mange dueller og våre keepere Simen og Håvard fikk en utakknemlig jobb.

En årsak til at vi slet i forsvar var at begge våre strekspillere Petter og Simen meldte forfall på kampdagen. Petter var syk og Simen måtte dra for å sjekke mulig blindtarmsbetennelse. God bedring til begge! Det gjorde at Thomas måtte improvisere og sette spillere i posisjoner de ikke er vant til. Anders og Tobias måtte trå til som strekspillere. Med tanke på at de vanligvis aldri spiller strek, så gjorde de en god innsats.

A-lags gutta André, Alexander og Martin tok ansvar slik de skal gjøre. De scoret til sammen 22 mål og sto på banen i 2×30 min. Det blir spennende å se om de også klarer å hevde seg på øverste nivå i Postenligaen.

Angrepsspillet bar preg av at gutta ikke trener så mye sammen. Mange gode enkeltprestasjoner gjør at vi scorer 30 mål. Når gutta får spilt mer sammen vil sikkert det kollektive spillet forbedres, og mange lag kommer til å få nok å gjøre i forsvar.

Neste kamp er hjemme mot Bækkelaget. Møt opp i Follotrykk Arena neste torsdag kl. 19.15!

Målscorere: Alexander 9, Martin 7, André 6, Thomas 3, Anders 2, Andreas 1, Fredrik 1 og Tobias 1