Landslaget kaller ! – Follo

Landslaget kaller !

Fem spillere fra A-stallen til Follo HK er innkalt til landslagssamlinger i starten på oktober.

3. oktober skal landslagsledelsen teste både junior og seniorspillere på Olympiatoppen i Oslo. Sander Thorbjørnsen, Håvard Åsheim og Petter Hovden er innkalt til LM94. De skal testes i Oslo mandag 3. Dagen etter går turen til Larvik. Der skal juniorlandslaget ligge på samling fram til 6. oktober. Trenerne, Einar Veierød og Tom Eirik Skarpsno har innkalt 24 spillere. Etter denne samlingen skal troppen ned til 18. De siste 18 skal ut i landskamper mot slutten av oktober.

Også våre hjemmlige A-landslagsspillere skal testes i Oslo. Robert Hedin har kalt inn Magnus Jøndal og Steffen Berg Løkkebø fra Follo HK. Begge er høyaktuelle for Norges tropp til EM i Serbia i januar.