Follo 1 vinnere av Kortedala Cup – Follo

Follo 1 vinnere av Kortedala Cup

Kortedala Cup 2011

Fredag ettermiddag var det en spent gjeng på 21 spillere og 4 ledere som dro i samlet tropp i retning Gøteborg og Kortedala Cup.

Follo stilte med 2 lag, og startet cupen med å spille mot hverandre. Her var det Follo 1 som dro det lengste strået og vant dagens første kamp.  Det ble en kort pause på Follo 1 før de skulle spille neste kamp så her gjaldt det bare å få i seg nødvendig næring før Follo drakta skulle trekkes over hodet for andre gang denne dagen. Allerede under denne kampen så man stigning i pasnings presisjon, samspill og tempo.  Dette resulterte i dagens andre seier for gutta.

Etter denne kampen var det så Follo 2 som entret parketten umiddelbart, og det var virkelig et heltent Follolag som dro i gang utpå banen. De overkjørte motstanderen og lyktes med alt de foretok seg, og vant en enkel seier i dagens andre kamp.  Det ble en kort tur innom garderoben og litt restitusjon før de på ny skulle spille match, og dette var dagens 3. og siste match i gruppespillet for Follo 2 gutta. Igjen viste de hvem som var sjefene utpå banen og styrte inn til dagens andre seier og gutta viste en utrolig fightervilje gjennom hele kampen.

Gruppespillets siste kamp var det nå Follo 1 som skulle gjennom og med allerede 2 seiere tidligere på dagen var gruppe seieren allerede sikret. Men gutta hadde selv sittet og analysert sine to første kamper og var nå heltente på å gjennomføre en god sistematch denne dagen. Og hvilken match det ble, du overkjørte motstanderen fra start til slutt og gå seg ikke før det hadde scoret 31 mål (2 x 20 min kamp), og samtlige spillere hadde tegnet seg på scoringslisten.

Dag en var nå unnagjort med 1. og 2. plass i gruppen, så nå var det tid for en velfortjent dusj og middag på hotellet før vi alle dro på en samlet tur til Liseberg og litt fritid.

Søndagen startet så med dagens første semifinale som Follo 2 skulle igjennom, vi gutta virket slitne og ukonsentrerte etter lørdagens kamper og kom ikke opp på samme nivå som dagen før. Det ble en jevn match som bølget frem og tilbake og som til slutt endte med ettmåls tap for gutta. Det var en slagen gjeng som gikk i garderoben, men etter en gjennomgang av kampen og en dusj så var alle enige om at det hadde vært mange gode kamper av laget.

Follo 1 skulle nå ut i dagens andre semifinale, og det var virkelig et heltent og dypt konsentrert lag som entret banen, det ble tidlig klart at disse gutta hadde til hensikt å vise hvem som var best og hvilket lag som skulle spille finale senere på dagen. Her ble motstanderen regelrett blås av banen i første omgang og 2. omgang ble en transportetappe frem til ettermiddagens siste kamp.

Helgens siste match, finalekampen, hadde en jevnspilt 1. omgang og Follo 1 gikk til pause ved å ligge ett mål bak. En god 2min pepptalk i pausen var det som skulle til for å snu kampen raskt og med 5-1 og 3-2-1 forsvar så var saken raskt klar i 2. omgang, og det forteller sitt når det slippes inn kun 4 mål i andre omgang og at det ikke slippes inn mål fra det 9. til det 19. minutt i kampen. Dette skyldtes ekstremt godt forsvarspill og keeperspill. Vi så også en utrolig stor progresjon i samspillet utover i turnering for Follo 1 og hva som virkelig bor i disse gutta.

Vi gleder oss til kommende kamper.

Follo 1: Håvard, Simen B., Sander, Kristoffer, Petter, Tobias, Thomas S., Niklas, Tomas J og Halvard

Follo 2: Victor, Knut, Fredrik, Ole, Andreas A, Stefan, Helge, Andreas B., Simen T, Anders

Flere bilder finner du under «Bilder» og G18 Kortedala Cup 2011.