G18; Tap i første kamp – Follo

G18; Tap i første kamp

Unggutta på G18 møtte Haslum i den første offisielle kampen i FolloTrykk Arena.

1.omg var jevn med unggutta fra Follo i førersetet. Forsvaret kunne vært bedre, Haslumgutta kom enkelt gjennom mange ganger og forover må Follogutta bli mer nøyaktige ved avsluttninger. Til pause stod det 13-10 til Follo.

I 2.omg ble det mer og mer tydelig at Follogutta trenger mer spilletid sammen.
Etter 7 min hadde Haslum tatt igjen Follo og det stod 16-16 på tavla og siste halvdel av 2.omg gikk det helt i stå i angrep for Follogutta.
Sluttresultat ble 25-21 til Haslum.

Disse var med:
Thomas Søgaard 7, Sander Thorbjørnsen 7, Petter Hovden 2, Kristoffer Jakobsen 2, Andreas Arntsberg 1, Halvard Lunde 1, Niklas Melander 1, Tobias Ringstad, Anders Engebakken, Helge Helgesen, Tomas Johansen, Ole Johan Kristiseter, Simen Blokkhus og Håvard Åsheim.