Slo Arendal 21-16 – Follo

Slo Arendal 21-16

Arendal var motstander i tredje kampen i Haslum Cup.
Et heltent Follo lag startet meget bra med knallbra forsvar og mange rush som resulterte i mange mål. Etter 12 min stod det 7-3 og etter 17 min stod det 9-5.
Pauseresultat var hele 15-8 til Follo. Hverken Follo eller Arendal stillte med toppet lag.

I 2.omg begynte parodien. Et dårlig lufteanlegg, eller et lufteanlegg som ikke virket, gjorde det etterhvert svært varmt og klamt i Haslumhallen. Det gjorde det igjen direkte farlig å løpe på banen, med rene «Bambi på isen»-tilstander for spillerne.

Etter 17 min av andre omgang ble trenerne enige om å avblåse kampen. En kamp som hadde holdt på på i 1 time og 20 da de blåste av!

Pga fuktig gulv var det mye stopp i spillet for å tørke opp, og det tok lang tid…

Dette var veldig synd, for Follo satte utpå unggutta Martin Haube, Petter Hovden og Thomas Søgaard i den andre omgangen, og de unge gutta klarte seg veldig bra. Det blir morsomt og se de gutta fremover, da under andre spilleforhold.

Dette skriver ØB

Disse spillte:
Henrik Flack 5, Steffen Berg Løkkebø 4, Magnus Jøndal 4, Benjamin Nordby 2, Elvisj Borodovskis 2, Thomas Søgaard 2, Petter Hovden 1, Martin Haube 1, Joachim Østerås, Bjørn Olav Raasok, Nicklas Knudsen, Vasja Furlan og Aljosia Cudic.

(Follo)