Haslum Cup – Follo

Haslum Cup

Første kampen enten med kalasseier over Haslum – 32-20.
I denne kampen hvilte begge lag sine beste spillere og lot rekruttene kjempe om seieren.
Du kan lese om kampen i ØB HER.

Her er Jan-Ivars ord etter kampen:

God trening for Follo

Follo tapte fredag kveld 25-27 for svenske Skøvde. Til pause ledet Follo 12-9.

-Dette ble en bra gjennomkjøring for oss. Vi var skikkelig gode i vårt offensive forsvar i første omgang. Etter pause ble det tydelig at Skøvde hadde litt mer ressurser enn oss, forteller Follo-trener Jan-Ivar Lorentzen.

Mens Skøvde kunne bytte rundt på bakspillerne, valgte Follo å «toppe» laget hele veien. Da Kyrre Johanessen måtte forlate banen med en liten skade ti minutter inn i andre omgang, ble det mye for de gjennværende Follo-spillerne. Likevel kjempet laget seg tilbake, og var bare ett mål bak sekunder før slutt. Svenskene satte sitt 27 og siste i det sluttsignalet gikk.

-Vi lignet på oss selv. Gode bakover, fortsatt en del å ta tak i framover. Vi ønsker å lage flere mål, og jobber med det hver dag. Men – det er sånn at forsvarsspillet vårt koster krefter, understreker Jan-Ivar Lorentzen.

Follo – Skøvde 25-27 (12-9)

Bjørn Olav Raasok, Aljosa Zudic, Magnus Jøndal 2, Thomas Søgaard, Henrik Flack 5, Kyrre Vegard Johanessen 3, Nicklas Knudsen, Vasja Furlan 6, Elvijs Borodowskis 6, Joachim Østeraas, Martin Bård Haube, Steffen Berg Løkkebø 3, Petter Hovden og Benjamin Nordby.