Slo Västerås – Follo

Slo Västerås

Vi avsluttet som vi startet med kamp mot Västerås, men denne gang var det vi som dro av gårde med seieren.
Tavla viste 32-26 i vår favør når dommeren blåste av kampen .
Vi fikk et motsatt bilde av det første møte. Vi kom meget godt i gang, og var agresive og tente da matchen startet. 6-0 forsvaret var mer offensivt og vi fikk taklinger og redninger som vi omsatte i flere kontringsmål.
I etablert angrep fikk vi også se at samarbeidet blir bedre for hver kamp. Vi ledet med 7 mål 10 minutter før pause, men slapp de litt innpå mot slutten og gikk til hvile med 17-15 ledelse.
Andre omgang startet som første. Bra forsvar, redninger og hurtig fram i angrep.
Vi gikk raskt opp i en ledelse på 7-8 mål og lå der stort sett hele omgangen.
Konklusjonen er at dette var en solid utført kamp som viser at vi er på riktig vei, og det blir spennende og se den videre utviklingen fram mot seriestart.
Pluss til hele laget, men nevner at Petter Hovden fortsatte sitt tøffe og kompromiss løse forsvarsspill fra søndagens rekrutt kamp i den perioden han spilte.

Vi ses i Legea Cup til helgen!

Disse spillte:
Aljosa Cudic første omgang, 10 redninger av 25 skudd. Bjørn Olav Raasok andre omgang, 8 redninger av 19 skudd.
Elvijs Borodowskis 8, Steffen Berg Løkkebø 6, Benjamin Nordby 5, Magnus Jøndal 5, Kyrre V. Johannesen 4, Vasja Furland 3, Martin Haube 1, Joachim Østerås, Nicklas Knutsen, Petter Hovden, Andre Pedersen og Thomas Søgård.