Tap for Lindesberg – Follo

Tap for Lindesberg

Det ble tap 25-30 mot Lindesberg i dagens treningskamp i Sverige, men det meldes likevel om framgang på parketten.

Lindesberg rykket ned fra eliteserien i Sverge sist sesong. De er storfavoritt til å rykke rett opp igjen.

Jan-Ivar Lorentzen og Lars Abelsen var ikke strålende fornøyd selv om Skånela ble slått 26-24 fredag. Da var det andre toner selv om det ble tap i søndagens treningskamp.

-Lindesberg var et godt lag. Vi viste framgang i begge ender av banen. Med tanke på at vi hadde 12 x 400 metere i beina bare noen små timer før kamp, var dette et steg i riktig retning for oss, melder trenerne til Follo.

Vasja Furlan spilte bare første omgang for oss. Aljosa Cudic sto over. På en noe svak dag for Bjørn Olav Raasok fikk unge Håvard Åsheim prøve seg i A-lags målet for første gang. -Han var flink når han kom inn. Syv redninger i første omgang må han være fornøyd med, melder Jan-Ivar. Han roser også «gamlingen» Kyrre Vegard Johanessen. -Kyrre var flink. Han kommer til å være god denne sesongen, lover treneren.

Bjørn Olav Raasok – Håvard Åsheim – Kyrre Johanessen 4 – Vasja Furlan 2 – Martin Juel 1 – Thomas Søgaard – Magnus Jøndal 4 – Joachim Østerås – Elvijs Borodowskis 4 – Benjamin Nordby 2 – Martin Haube 1 – Henrik Flack 5 – Steffen Berg Løkkebø 2