Fra treningsleiren – Follo

Fra treningsleiren

Så går den 3. dagen på treningsleiren mot slutten.
Spiste frokost og dro til Stockholm for å spille mot det allsvenske laget Skånela litt utenfor byen. De rykket for øvrig opp i år sammen med Västerås som de kom foran i sin avdeling.
I første omgang spilte gutta bra etter en litt fomlende start. Var bra bakover og det som kom forbi tok Aljosa seg av. Dette førte til flere kontringer og hurtigere ankomst enn mot Västerås. Etter en godkjent omgang gikk vi til pause med 15-9 ledelse.
I 2. omgang faller vi tilbake til gamle synder. Vi sliter litt med samarbeidet og blir alt for passive i forsvar, spesielt på vår høyre side. Det skaper litt usikkerhet, noe som gjør at Skånela jobber seg inn i kampen og er kun ett mål bak 5 minutter før slutt. Angrepsspillet er også mer passivt og vi slurver og nøler litt hele veien.
Men vi greier og ro i land en 2 måls seier etter 2 litt forskjellige omganger.
Et stort pluss til Aljosa Cudic som ser ut til bare å bli bedre og bedre etter hvert som han blir varm i Follo trøya. 24 redninger på 48 skudd er vel ganske nøyaktig 50% . Bra.

Treninger i morgen og kamp for både rekrutt og a-lag på søndag mot Lindesberg. En av favorittene i årets svenske eliteserie, så der skal vi nok få kjørt oss.