Rekruttene på Toten – Follo

Rekruttene på Toten

Helgen 3.-5. mai treningssamling på Toten. Fredag 3. mai satte 18 rekruttspillere og 2 ledsagere (Thomas og Knut Erik) kursen mot Toten og Toten hotell for en innholdsrik helg. Grunnlaget for turen var å få til noen gode treningsøkter, samt få til en god og sammensveiset gjeng i løpet av oppholdet som varte fra fredag til søndag.

Vi kom til Toten og ”stripa” litt utpå kvelden og ble der tatt i mot med burning og svidd gummi. Dette var nok en hyllest fra de innfødte når de fikk besøk av 18 kjekke gutter fra Follo.

 

Lørdagen startet med tidlig frokost før de bar av sted ned til Totenhallen og helgens første treningsrunde. Har ble vi møtt av Walter, som har lang erfaring på toppnivå i Norge både som spiller og trener. Han er nå trener for Totens damelag, og var med på å gi nye innspill til guttene under den første økten lørdag. Etter en god økt bar det igjen opp til hotellet og en deilig lunsj. Da ble så tid til litt hvile før vi satte oss på ”bussen” og dro tilbake til Totenhallen og dagens siste økt.

Her skulle det nå være dagens tøffeste og hardeste økt i regi av Walter. Har var det basistrening som sto i fokus, og dette ble en økt guttene sent vil glemme. Det ble kjørt knallhardt fra første til siste stund, men det var en hardt arbeidende gruppe som ga alt og var konsentrerte i alle øvelser.

Lørdag kveld var vi så invitert hjem til Walter på hans småbruk noen kilometer unna hotellet, her ble det tid for grilling og småprat ute i hans store hage, og det var mange som benyttet anledningen til å få med seg Fredrik ”den store” Moe sitt fantastiske trylleshow. Selv Simen B. ble imponert når Fredrik vippet en fastlåst pengeseddel opp og ned mellom flere strikker.

Kvelden ble så avsluttet på hotellet med fotball kamp Portugal-Norge, mens andre prøvde seg som pokerspillere (med og uten hell) denne kvelden.

 

Søndag morgen startet opp 07.30 med frokost før helgens 3. økt stod på programmet. Her ble det mye spill med ulike angrepsalternativer. Da var det deilig etterpå å kunne kose seg med mye god mat til lunsj fra kjøkkenet på Toten hotell (har vel aldri sett gutta spise så mye til lunsj, som denne søndagen). Dette bar noen av spillerne preg av under oppvarmingen til helgens 4. og siste økt, da denne kom forholdsvis raskt etter lunsj tid. Her ble det etter fotballoppvarming (som for øvrig ble vunnet av undertegnede sitt lag) spill med ulike forsvarsalternativer, før helgens treningssamling ble avsluttet med straffekastkonkurranse. Her viste Kris seg som den sterkeste og med mest ”is” i toppen etter en lang og slitsom helg.

En stor takk til Thomas S. som foruten å trene guttene også har fraktet guttene fra det ene stedet til det andre og tilbake igjen hele helgen. Ønsker også å sende en takk til Toten HK og Walter for deres gjestfrihet under oppholdet vårt.

Til slutt vil jeg si til dere spillerne at dere er en fantastisk flott gjeng å være på tur med og at jeg gleder meg til å ta fatt på denne sesongen sammen med dere. Dette blir bare helt knall!

 

Knut Erik