Rekruttene startet – Follo

Rekruttene startet

Nye og gamle spillere med foreldre møtte fulltallig opp da treningen skulle starte opp onsdag kveld med et spiller/foreldremøte i Langhushallen.

Det var trangt om plassen i Langhushallen onsdag kveld da spillere og foreldre var innvitert til et informasjonsmøte før treningen startet opp med en løpetur ute i regnværet.
Jan-Ivar Lorentzen, Lars  og hva Abelsen og Thomas Sigolsen fortallte spillere og foreldre om hva som må til for å bli en toppidrettsutøver. Det var tydelig at informasjonen var interessant da det var helt stille og spillere og foreldre nikket enige med hodet innimellom for å vise at de var enige i det som ble sagt.

Knut Håland og Frank Westby fortallte hva klubben kunne tilby og hva som forventes av spillere/foreldre i rekruttgruppa.
En lydhør forsamling hadde ikke mange spørsmål etterpå, så informasjonen må ha vært bra og dekket det meste.
En meget spennende gruppe med spillere som det blir satset voldsomt på, med trenerkrefter, utstyr, treningsmuligheter og ny hall.

Nå er det opp til spillerne å virkelig stå på og vise at de virkelig vil jobbe for å bli en elitespiller i Follo Håndball.

Vi gleder oss til se denne flotte gjengen spille håndball i nye FolloTrykk Arena i Follo’s røde drakt !