Sesongen over – Follo

Sesongen over

1.omgang var langt unna det gutta kan prestere.

Follogutta var ikke «til stedet» i forsvar i 1.omg , kombinert med dårlig uttelling forover, gjorde at Haslum hadde dette i sin hule hånd fra start til slutt.
Pause resultat 19-12.
Langt over 10 av målene til Haslum kom som et resultat av kjappe angrep hvor Follogutta ikke var tilbake i etablert forsvar tidsnok.
Haslum ledet på det meste med 8 mål 9 min ut i 2.omg 25-17. Da plutselig våknet Follogutta og vant de neste 5 min med hele 6-0 og plutselig var de bare 2 mål bak; 25-23.
Haslum tok time out som virkelig hjalp. De scoret 8 mot Follo’s 4 resten av 2.omg og kunne dermed juble for plass i semifinalen.

Vi manglet kjappe angrep, noe Haslum kjørte ofte med stor suksess da Follogutta ikke kom seg hjem tidsnok.
Vi manglet tildels å få med kantene – igjen. Steffen scoret ikke et eneste mål i denne kampen heller, mens Magnus scoret 4.

Magnus Jøndal ble kåret til Follo’s beste, vi gratulerer!

Hele kampen kan du se på TV8 Follo fra kl.20:30 i kveld – torsdag 14.april.

Sesongen 2010/2011 er nå over for Follo’s del og man kan slappe av litt og kosentrere seg om å få ferdig spillerstallene til neste sesong som starter om ikke så altfor lenge.

Dette skriver ØB
Dette skriver Haslum
Dette skriver Budstikka

Disse var med:
Kyrre Johannesen 10, Vasja Furlan 6, Magnus Jøndal 4, Elvijs Borodovskis 3, Henrik Flack 2, Martin Juul 1, Anders Myhra 1, Joachim Østerås, Benjamin Nordby, Martin Haube, Nicklas Knudsen, Steffen Berg Løkkebø, Philip Åkesson og Bjørn Olav Raasok.