Tap 27-32 – Follo

Tap 27-32

Ærverdige Skihallen var stedet hvor første kvartfinalen i sluttspillet ble spillt.
Haslum kom til Skihallen for å hevne tapet mot Follo i siste seriekampen og selvfølgelig for å få et godt utgangspunkt for returoppgjøret i Nadderudhallen onsdag 13.april kl. 19:45.

Det ble et veldig jevnt oppgjør hvor Haslum holdt seg noen få mål foran hele tiden. Til pause stod det 15-17 til Haslum.

2.omg var ganske lik 1.omg med Haslum foran i målprotokollen hele tiden. Follo var 1 mål bak 17-18 etter 3 min som var det nærmeste vi kom Haslum.
De siste minuttene brant Follo 5 skudd og hadde de gått i mål kunne resultatet blitt et annet. Steffen som har bøttet inn mål de siste kampene kom ikke på scoringslista idag så vi har mer å gå på. Kyrre var voldsomt på hugget idag med hele 10 mål og var strålende og ble kåret til Follo’s beste.

Follo spillte faktisk en av sine beste kamper denne sesongen til tross for tap 27-32 mot Haslum. Dette betyr at vi kan overraske i Nadderudhallen onsdag – ingenting er avgjort enda.

Dette skriver ØB
Dette skriver Budstikka
Dette skriver Haslum
Kamputviklingen kan du se HER

Disse var med:
Kyrre Johannesen 10, Anders Myhra 5, Elvijs Borodovskis 5, Vasja Furlan 4, Magnus Jøndal 3, Joachim Østerås, Aleaxander Westby, Benjamin Nordby, Martin Haube, Henrik Flack, Nicklas Knudsen, Steffen Berg Løkkebø, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.