10 magiske min. – Follo

10 magiske min.

Follo fortsatte i samme spor som borte mot BSK. Ikke tempo, ikke aggressive i forsvar og ble til tider løpt i senk av Haslum.
Kanskje var savnet av Henrik litt for stort litt for stort ? Henrik måtte stå over pga en vond fot, men håper å være klar til sluttspillet.

1.omg var ikke bra av Follo og Haslum gjorde stort sett som de ville og scoret på de fleste sjansene de hadde. Forsvaret satt ikke i det hele tatt og redninger hadde vi vel ikke i det hele tatt.  Det virket i perioder som Haslum lekte med oss og ledet 17-12 til pause.

2.omg fortsatte i samme spor eller kanskje enda verre. Det stod 17-27 etter 12 min og det så ut som Haslum skulle gå mot en komfortabel seier.
Men så våknet plutselig Follogutta. 10 magiske min senere hvor Follogutta løp fra Haslum og Philip stengte målet og vips var stillingen plutselig 29-29 og Haslum slet forferdelig med å komme inn i kampen igjen. Det gjorde de definitivt ikke og Follo Håndball kunne nok en gang putte en stor skalp i beltet. Serie- og Cup mester Haslum måtte forlate Langhushallen med tap 34-31 og 0 poeng.
Det spillte ingen rolle for noen av lagene, men det var en søt revansj for Follo!

Anders Myhra ble kåret til Follo’s beste spiller – vi gratulerer !

TV8 Follo viser hele kampen med kommentarer ikveld – torsdag 7/4 kl.20:30. Da kan du se de 10 magiske minuttene en gang til. HER har du en liten smakebit.