G18; knepent tap – Follo

G18; knepent tap

Nest siste kamp i regionserien for G18 ble spillt i Kråkstadhallen i kveld.

En veldig jevn kamp fra start til slutt da lagene fulgte hverandre tett hvilket pauseresultatet 15-15 viser.
Det var allikevel noe som manglet fra unggutta. De virket på en måte ikke ordentlig tilstedet i Kråkstadhallen.
Tempo, aggresivitet, forsvarsspill og målvaktsspill som vi vet at disse unggutta kan, manglet, noe bare 6 redninger på 50 minutter viser og hele 30 bom og tekniske feil ikke gjorde saken noe særlig bedre.

Med 7 minutter igjen var stillingen 27-27, så rotet unggutta det til og plutselig lå de under 27-30. Så fikk Skedsmo en spiller utvist  og unggutta scoret 2 mål og fikk straffe med under 1 minutt igjen.
Straffen satte Martin desverre utenfor og kampen endte med seier 30-29 til Skedsmo.

Disse var med:
Kjell Andre Hardy 10, Kim-Ronny Rørkvist 5, Fredrik Ringstad 4, Ole Martin Sandberg 3, Martin Delebekk 3, Eivind Årbu 2, Andre Pedersen 1, Simen Taranger 1, Emil Skansen, Anders Engebakken, Victor Kristiansen og Eirik Gombos.