Knuste Fyllingen 37-27 – Follo

Knuste Fyllingen 37-27

Fyllingen møtte et steintøfft 3-2-1 forsvar i Langhushallen og i tillegg en strålende Bjørn Olav Raasok bakerst som tok mye av det som slapp forbi forsvaret.

Fyllingen startet med tempo, løp, overganger og noen så innviklet at spillerne selv ikke skjønte hva som skjedde, men det viktigste var at Follogutta skjønte det og fikk demmet godt opp for ivrige Fyllingen spillere.
Jan Ivar spådde en jevn kamp og det fikk han rett i – de første 12 min til stillingen 8-8.
Da sa Follo takk for følge og kjørte fra til pause med 19-12.

Ingen av Fyllingens keepere klarte å finne ut av skuddene Follogutta sendte av gårde og da spesiellt skuddene fra Steffen som puttet 14 av 15 skudd og ble kåret til Follo’s beste spiller. Vi gratulerer !

2.omg fortsatte i samme spor med et Fyllingen lag som prøvde etter beste evne å finne ut av Follo forsvar, men som idag ikke evnet. De brukte heller energien på å syte å klage på dommeren gjennom hele matchen og det er vel det man kaller feil fokus…….
Fyllingen var på det nærmeste bare 5 mål bak, 22-17 5 min ut i 2.omg, men så var det slutt.
Derfra og ut var det nesten bare et lag på banen og Follo kjørte over Fyllingen til en knusende seier hele 37-27.

Kampen idag var et kantshow, med Steffen Berg Løkkebø som puttet hele 14, Magnus Jøndal som puttet 7 og Martin Haube som scoret 2. 23 mål av våre kantspillere viser at de virkelig har funnet storformen og definitivt blir en nøtt å knekke for våre motstandere.

Sluttspillplassen er nå sikret, ingen kan vippe oss utenfor nå og det er deilig. Samtidig hoppet vi forbi BSK og er nå på 7.plass. 
Nettopp BSK er vår neste motstander 2.april kl. 1600 i Nordstrandshallen.

Du kan se kamputviklingen HER

Du kan lese hva ØB skriver HER

Du kan lese hva Fyllingen skriver HER

Bilder vil komme – følg med

Disse var med:
Steffen Berg Løkkebø 14, Magnus Jøndal 7, Anders Myhra 5, Henrik Flack 4, Elvijs Borodovskis 3, Martin Haube 2, Benjamin Nordby 1, Vasja Furlan 1, Nicklas Knudsen, Philip Åkesson, Lars Sterri, Joachim Østerås, Kyrre Johannesen og Bjørn Olav Raasok.