G18;Nesten mot Haslum – Follo

G18;Nesten mot Haslum

Unggutta stillte med kun 9 mann i dagens kamp mot Haslum i Haslumhallen – 2 keepere og 7 utespillere.

Disse 9 spillerne spillte med en iver, entusiasme, glede, aggresivitet som det er utrolig morsomt å se på. Til tross for lite bytter og til dels høyt tempo i kampen, stod unggutta på i 50 minutter.
Til pause stod det 20-17.

2.omg var enda bedre hvor gutta jobba enda bedre og var ajour med Haslum 11.min ut i omgangen og ledet med 3 mål, 31-34 når det gjenstod 4 min.
Da gikk rullgardinen litt ned for unggutta. De bommet på de 5 siste sjansene sine mens Haslum satte sine 6 siste sjanser og dermed vant 37-34.

Litt surt tap når unggutta hadde Haslum i kne bare 4 min før kampslutt, men trener Kenneth var allikevel særdeles fornøyd med hvordan unggutta hadde levert i 46 minutter. Han satte de siste 4 minuttene på konto for uerfarenhet og slitne spillere.

Kjella hadde scoringsshow i Haslumhallen og puttet hele 12 baller i Haslums mål og Henrik fulgte opp med 8 mål.

Strålende unggutta – prester på samme nivå i lørdagens kamp mot Helset og du skal se seieren kommer.