Follo HK webben – Follo

Follo HK webben

Websidene til Follo Håndball har siden Norsk Topphåndball samlet de fleste Postenliga lagene på samme plattform(både herrer og damer), vært nr 2 i antall besøk. Det er kun Larvik Håndball som er foran oss, men de ligger til gjengjeld laaangt foran oss og er i en egen klasse. Ser vi bort fra Larvik, ligger Follo Håndball på topp foran Elverum, Byåsen, Haslum, Levanger og Fyllingen som kommer på de neste plassene. En av grunnene til dette tror vi er at sidene våre blir oppdatert veldig ofte med aktuelle saker og masse bilder. Det vil vi selvfølgelig fortsette med både med Postenliga laget, 2.divisjons laget og Gutter 18 laget.  

Dette er vi naturlig nok veldig stolte av, men ønsker samtidig å bli enda bedre og har noen ønsker.

  • Vi tar med glede imot stoff(tekst og bilder)fra våre samarbeidsklubber som har relasjon med Follo Håndball
  • Vi tar med glede imot tips som kan gjøre våre websider bedre
  • Vi tar med glede imot tips om arrangement som våre samarbeidsklubber skal arrangere eller delta på og selvfølgelig også resultater på deltatte arrangement (eks Bring, Spar, PWcup osv)
  • Vi tar med glede imot tips om spillere i våre samarbeidsklubber som er innkalt til regionale samlinger og landslagssamlinger eller andre samlinger som bør nevnes
  •  Vi kunne tenke oss flere som leverer stoff til websidene våre, går du med en journalist spire i magen – ta kontakt !


Alle tips sendes til : tips@follohk.no

Vi har som mål at alle artikler skal ha et bilde som har en relevans til artikkelen og det er viktig og det vil vi fortsette med. Et bilde sier mer en 1.000 ord er det en som har uttalt en gang og det er nok ikke langt unna sannheten!
Vi har i øyeblikket 9 samarbeidsklubber; DFI, Ås, Nesodden, Nordby, Oppegård, Siggerud, Ski, Langhus og Kolbotn. Vi inviterer blant annet yngre lag fra disse klubbene som maskotter på våre hjemmekamper og det er veldig populært og ventelistene er lange. Kanskje vi kan få en tilbakemelding fra noen av lagene om hvordan det var å være maskott?

I tillegg til å fylle web sidene med innhold, jobbes det også med design og funksjonalitet.
Norsk Topphåndball, sammen med Postenliga lagene har sammen blitt enige om en del endringer som vil bli implementert om ikke så altfor lenge. Det vi kan si, er at det blir råtøfft!!
Nederst her kan dere se en bitteliten smakebit av designet, endelig design blir ikke veldig forskjellig.

Vi har nylig begynt å sende ut nyhetsbrev, får du ikke det må du gå HIT for å melde deg på.

Gled dere folkens og besøk oss ofte !