Nesten mot Elverum – Follo

Nesten mot Elverum

En meget bra utført match i 45 minutter.

Vi holdt følge med Elverum de første 15 min til stillingen 8-8, men så rotet vi det til. De siste 15 min scoret Follo bare 3 ganger mens Elverum puttet hele 10 ganger til pauseresultat 18-11.

En sint Jan-Ivar fikk sagt det som trengtes i pausen og Follogutta hevet seg voldsomt og spiste seg sakte men sikkert innpå Elverum.

18 min ut i 2.omg var vi ajour med Elverum på stillingen 26-26 og det så veldig bra ut. Så fikk Steffen en 2 minutter og Elverum stakk fra med 2 mål.

De 2 målene klarte vi aldri å ta igjen og kampen endte med seier 32-30 seier til Elverum.

Et meget bra resultat i nye flotte Terningen Arena.

Ser vi på tabellen, så ligger vi fortsatt på 8- og sluttspillsplass. Runar tapte for Drammen og er fortsatt 4 poeng bak, Oppsal slo Viking og har 10 poeng på kvaliksplassen og over oss ligger BsK med 16 og Viking med 18 som begge tapte sine kamper i helgen.

Fyllingen er neste motstander i Langhushallen og de knuste rett og slett Arendal med hele 41-22 – VI GLEDER OSS !