G18;Ny seier til unggutta – Follo

G18;Ny seier til unggutta

Haslum 2 var motstander for unggutta i dagens kamp i Siggerudhallen. Et Haslum lag som hadde spillt 6 kamper, men bare høstet 5 poeng mot Follo’s 3 kamper og 2 poeng.

Unggutta startet bra og ledet med både 3,4 og 5 mål før de begynte å rote det til og Haslum spiste seg sakte innpå til pause resultat 12-11 til Follo.

2.omg startet litt trøblete med mange bom før skuddene satt som de skulle og unggutta kjørte ifra Haslum. Ledelsen var på meste oppe i 7 mål, men sluttresultatet ble 29-24 til Follo. Toppscorer denne gangen ble Ole Martin Sandberg med hele 10 mål – strålende !

Disse var med:
Ole Martin Sandberg 10, Martin Delebekk 6, Kim Ronny Rørkvist 5, Eivind Årbu 4, Anders Engebakken 1, Henrik Slettebakk 1, Kim Mærlie 1, Fredrik Ringstad 1, Helge Helgesen, Emil Skansen, Viktor Kristiansen.