2DIV; Njård slått – Follo

2DIV; Njård slått

En jevn og spennende kamp mellom to lag som lå som nr 2 og nr 3 på tabellen før denne kampen.
Med seier til Njård hadde de en teoretisk mulighet til å vinne 2.divisjon dersom VIF2 og Follo2 tapte sine siste kamper.
Den muligheten satte unggutta fra Follo en effektiv stopper for ved å slå Njård 35-34.

Seieren satt imidlertid langt inne. Unggutta bommet og bommet i 1.omg og forsvarspillet var stillestående og slapp. Hele 18 bom hadde unggutta i den omgangen og kombinert med slapp forsvarsspill som igjen førte til få redninger – bare 4, gikk Njård til pause med ledelse 17-16.

2.omg ble bedre, selv om Njård ledet med 5 mål på det meste – 23-28 15 min inn i omgangen.
Unggutta bommet ikke så mye og forsvarsspillet var til tider bedre og da kom det også flere redninger.
19 min ut i omgangen var Follo ajour på stillingen 28-28. Derfra og inn var det helt jevnt med Njård foran 34-32 når det var igjen 2 min.

Et mål av Martin Delebekk, et mål av Martin Haube

og spikern i kista fra Andre Pedersen

og seier 35-34 var i boks !

Ungguta viser skikkelig moral og står på helt til slutt.
Follo ender dermed enten på 1.plass eller 2.plass i 2.divisjon, ingen kan ta oss igjen !