Knuste Drammen !! – Follo

Knuste Drammen !!

En strålende forsvarskamp av Follogutta i tillegg til en fantastisk kamp av Philip som stengte målet i lange perioder.

Vi vet at gutta kan spille 3-2-1 forsvar og i dag viste de det til fulle. Drammen fant ikke ut av forsvaret vårt og stanget og stanget.

Espen Lie Hansen hos DHK som vanligvis putter 10-12 mål, hadde bare 5 baller bak Philip og ble surere og surere utover i kampen.

Mange av DHK gutta var veldig opptatt med å klage til dommeren og det hjelper jo ikke i det hele tatt som alle vet.

En tett og jevn 1.omg til det stod 5-5 etter 6 min så sa Follo takk for følge til 9-5 etter 12 min og til 10-6 etter 18 min og til pause stod det 15-11 til Follo.

Første halvdel av 2.omg var jevn og avstanden i målprotokollen holdt seg med fordel Follo.

13 min stod det 23-20, 22 min stod det 28-20 og DHK hadde ikke scoret et mål på over 9 min. ! Forsvaret stengte og Philip stengte og DHK viste rett og slett ikke hva de skulle gjøre.

Pga strålende forsvar, fikk vi også mange overgangsmuligheter som vi utnyttet godt noe Jøndal og Løkkebø på hver sin kant med 6 mål hver viser.

I perioder tok vi DHK med deres eget våpen – hurtig angrep og i tillegg et steintøfft 3-2-1 forsvar som de ikke fant noen løsning på.

Slutt resultat ble hele 32-24 og Follo HK har nok en gang vist at de kan slå et av de beste lagene i Norge !

Philip Åkesson ble kåret til Follo’s beste – vi gratulerer !

GRATULERER MED EN FANTASTISK GJENNOMFØRT KAMP !