Stord slått ! – Follo

Stord slått !

En skikkelig sliteseier mot et tøfft og hardtspillende Stord lag.
1.omgang jevn og lagene byttet på å lede hele tiden. Stord gjorde alt de kunne for å dra ned tempoet og Follo klarte ikke å få satt sitt tempo på matchen.
Et strålende 3-2-1 forsvar i 1.omg og  en opplagt Philip Åkesson i målet gjorde at Stord slet med å score. Samtidig spillte Stord steintøfft 6-0 i forsvar og Follo slet med å sette sjansene sine.
Pauseresultat 10-11 til Stord.

2.omg startet på samme måten og det gikk hele 4:35 inn i omgangen før Steffen Berg Løkkebø klarte å sette ballen Stords gode keeper Mikael Søgaard Andersen. Han ble forøvrig kåret til Stords beste spiller. Follos beste ble Philip Åkesson. VI GRATULERER BEGGE TO!

12-12 stod det etter 6 min og da gikk det 6 min hvor Follo scoret 4 og Stord 0 og det stod 16-12. Så gikk det 10 min uten en eneste Follo scoring.
Follo skulle hatt to 7 metere når Magnus Jøndal rett og slett ble klippet ned når han var på vei gjennom/var gjennom men dommere bare vinket spillet videre.
I tillegg hang en Stord spiller med armen rundt halsen til Vasja Furlan og holdt på å rive hodet av ham uten at dommerne reagerte på det heller…….

17-17 stod det når klokka viste 52:30 og da sa Follogutta takk for følge og scoret 5 mål på de siste 8 min mens Stord kun klarte å putte 1 ball bak Philip.
Follogutta kunne slippe jubelen løs med seier 22-18 over Stord og byttet dermed plass med Stord på tabellen.

En strålende forsvarskamp av Follo, 3-2-1 forsvaret satt skikkelig i 1.omg og 6-0 forsvaret satt enda bedre i 2.omg hvilket også betyr at det er lettere å stå bakerst mellom stengene. Noe «ruskete» i perioder forover, men 2 poeng og opp på 8 plass og plass i sluttspillet er megabra.
Samtidig tapte alle lagene bak oss så avstanden ned til direkte nedrykksplass er nå hele 5 poeng.