Runar slått 29-24 – Follo

Runar slått 29-24

Follogutta spillte en strålende kamp mot Runar i første kampen etter VM pausen.

Etter noen treningskamper hvor forsvaret til tider lakk som en sil, var det gode forsvaret som vi vet Follogutta kan, tilbake. Og godt forsvar fører ofte gode kontringssjanser og det benyttet lynvingene Steffen og Magnus seg av og puttet til sammen 10 mål.

Vår nye bakspiller Vasja Furlan fikk endelig vist seg frem i en obligatorisk kamp og med glans. Han skaper en ny dimensjon i spillet vårt med sin fart, overblikk, finter, passninger og ikke minst skudd. Han beveger seg på en slik måte at han lager plass til de andre som dermed kommer lettere til avsluttninger. Årets funn i Postenligaen ?

Til pause stod 18-12 til Follo og det var fullt fortjent. Runar ble møtt av et bastant, offensivt og aggresivt Follo forsvar som bla tok helt luven av Runars svære bakspiller Spyridon som ikke fikk til noen verdens ting. Fremover satt angrepspillet som det skulle og det samme gjorde skuddene.

Første halvdel av 2.omg var også bra, men så begynte Follogutta å bomme å bomme. Hele 20 bom hadde Follogutta i 2.omg mens de kun satte 11 bak Runars keeper(Simen Hansen) som forøvrig ble kåret til Runars bestemann – vi gratulerer.
Follo HK’s beste ble Steffen Berg Løkkebø – vi gratulerer !

Alt i alt en strålende kamp og 2 viktige poeng i kampen om å beholde plassen i Postenligaen. De andre resultatene gikk også Follo HK’s vei denne søndag da både BSK og Stord som ligger på plassene foran oss sammen med Runar tapte sine kamper og Oppsal og VIF som ligger bak oss tapte sine.

Vi er fortsatt på kvalikkplass med 7 poeng, det samme som Runar og 1 poeng bak Stord som vi skal møte søndag 13/2 kl. 17:00 i Langhushallen.
Med spillet Follogutta viste idag, er 2 poeng mot Stord veldig realistisk – gled dere til 13/2 !!

Disse var med:
Elvijs Borodovskis 6, Steffen Berg Løkkebø 6, Henrik Flack 5, Vasja Furlan 4, Magnus Jøndal 4, Kyrre Johannesen 3, Anders Myhra 1, Benjamin Nordby, Martin Haube, Nicklas Knudsen, Joachim Østerås, Bjørn Olav Raasok og Philip Åkesson.

Slideshow under «Bilder» – her kommer det flere bilder følg med !