Slo BSK 37-34 – Follo

Slo BSK 37-34

Treningskamp i Nordstrandshallen ikveld endte med seier 37-34.

En forferdelig dårlig 1.omg hvor forsvarsspillet var stillestående, passivt og til tider åpent som en låvedør og med bare 4 redninger – 2 av Philip og 2 av Bjørn Olav. Noe kan nok tilskrives litt prøving av spillere på ukjente plasser og få Vasja «varm i trøya» og kjent med Follo’s spill.
Pauseresultat var 23-17.

2.omg var mye bedre og sakte men sikkert tok Follogutta igjen BSK’s 6 måls ledelse. Halvveis var stillingen 27-26 til BSK og med 10 min igjen var Follo ajour på 30-30.
Resten av kampen var Follo i føringen og for første gang har Follo slått BSK i Nordstrandshallen.

Slideshow under «Bilder»

Disse var med:
Elvijs Borodovskis 10, Henrik Flack 7, Vasja Furland 6, Magnus Jøndal 5, Steffen Berg Løkkebø 5, Anders Myhra 2, Martin Haube 1, Alexander Westby 1, Martin Juul, Joachim Østerås, Nicklas Knudsen, Philip Åkesson og Bjørn Olav Raasok.