2DIV:Spennende nabooppgjør – Follo

2DIV:Spennende nabooppgjør

Naboopgjøret var toppen mot bunnen. Kolbotn lå på nest siste plass med 6 poeng og Follo lå på 2.plass med 23 poeng.
Ut fra tabellen skulle det vært rått parti, men sånn ble det ikke.
Follo stillte noe redusert da Lars var skadet og ikke kunne spille og Patrick, Magnus W og Joackim har blitt lånt ut til forskjellige klubber.
Kolbotn stillte fulle av selvtillit etter å ha grisebanket Rælingen.

Follo gikk oppskriftsmessig i ledelsen og ledet 7-2 etter 10 min og holdt Kolbotn 4-5 mål bak til det var igjen 10 min av 1.omg.
Kolbotn våknet litt og Follo slappet av litt og til pause hadde Kolbotn nesten spist opp forspranget og det stod 17-16 til Follo.

I 2.omg fortsatte Kolbotn å spille bra og etter 5 min ledet de for første gang i kampen 18-19.
Follo trøblet i forsvar, slet med å stoppe Thomas og Eldin og i siste tredjedel av kampen la Thomas og Kenneth om forsvaret til 3-3.
Det hjalp og Follo kom ajour på 29-29 med 1 1/2 min igjen å spille. 5 sekunder igjen og Martin Haube satte spikeren i kista og unggutta fra Follo kunne slippe jubelen løs med seier 30-29.

Strålende kjempa av unggutta til Follo som aldri ga opp, men stod på til siste sekund. Det som ikke var fullt så bra, var alle bommene – hele 30 bom og til tider litt stillestående og passive i forsvar.
Spiller Kolbotn sånn som de gjorde ikveld, vil de ta mange poeng og redde plassen i 2.divisjon.

Disse var med:
Alexander Westby 6, Martin Juul 5, Kjell Andre Hardy 5, Martin Haube 4, Martin Flack 3, Martin Delebekk 3, Mats Saugen 2, Michael Wold 2, Anders Engebakken, Kim-Ronny Rørkvist, Ole Martin Sandberg, Eivind Årbu, Emil Vindheim og Eirik Gombos.