Tapte toppoppgjør – Follo

Tapte toppoppgjør

Det var toppoppgjør i Jordalhallen torsdag kveld mellom VIF 2 og Follo HK 2.
Det var nesten «gamlehjemmet» mot «barnehagen» når man så på spillernes alder på de to lagene.
VIF stillte med en sprek 40 åring som kunne vært faren til unggutta våre, men som imponerte med å bli toppscorer med hele 8 mål.
VIF stillte med mange godt voksne spillere med håndballerfaring på toppnivå og gjennomsnitsalder på over 27 år.
Follo stillte med nesten rent G18 lag som var forsterket med «gamlingen» Martin Flack på 21 år og Patrick Braarud på 19 år.
Resten av unggutta var 17 og 18 år og Follo hadde dermed en gjennomsnittsalder på såvidt over 18 år! Når VIF spillerne i tillegg hadde my mer muskler og var mye «større» enn våre jyplinger så burde dette være rått parti.

Sett i det perspektivet burde VIF 2 ha «blåst» ungutta fra Follo av banen, men gjorde de det ? Nei det klarte de aldeles ikke !!

Unggutta viste styrke, tempo og håndballferdigheter som var en fryd å se på. De første 20 min holdt de følge med VIF til 9-9. De neste 20 virket det plutselig som de var litt redde for VIF spillerne og gikk ikke i inn dueller og VIF kjørte fra og ledet på det meste med 11 mål.

Midtveis i 2.omg byttet Follo keeper, Eirik Gombos gikk ut og Victor Kristiansen kom inn og han fikk noen redninger som gjorde at unggutta våknet de siste 20 min av kampen.

Bra forsvar og mange redninger av Victor gjorde at Follo fikk mange kontringer på slutten av kampen.

Follo’s trenere Kenneth og Thomas var også strålende fornøyd med unggutta i dagens kamp til tross for tap. De ser nemlig litt lenger fremover og Spar-serien og spiller de med denne innsatsen så kommer de til å ta mange poeng ! Vi gleder oss.

Slideshow med bilder fra kampen ligger under «Bilder» – enjoy.

Disse var med:
Martin Flack 6, Patrick Braarud 6, Andre Pedersen 5, Kjell Andre Hardy 5, Henrik Slettbakk 3, Fredrik Ringstad 2, Ole Martin Sandberg 2, Mats Saugen 2, Martin Delebekk 1, ANders Engebakken 1, Kim-Rinny Rørkvist, Kim Mærlie, Victor Kristiansen og Eirik Gombos.