G18 Tapte for BSK – Follo

G18 Tapte for BSK

BSK åpnet best og gikk rett i ledelse. De kjørte tempo med raske angrep og unggutta til Follo hang ikke helt med i starten.
Etter 10 min stod det 8-3 og Follo tok T.O.
Det hjalp med med en prat da unggutta våknet litt og var mer med resten av omgangen til pauseresultat 17-12.

2.omg var bedre fra Follo sin side, de hadde fått igang tunge bein etter mange kamper i PWcup i helgen og var mye mer på hugget.
2.omg ble vunnet 12-9, men det holdt ikke til seier.

Som en liten kuriositet kan nevnes, at begge lags trenere og diverse andre som så på kampen ristet på hodet av prestasjonene til dommerne og kunne ikke annet enn å smile etter kampen…
Dommerobservatør satt på tribunen og noterte flittig, hadde kanskje en del å prate om etter kampen.