Godt i gang med 2011 – Follo

Godt i gang med 2011

Herrelaget er godt i gang med 2011. Etter en uke med egentrening samlet Jan-Ivar Lorentzen troppene igjen sist mandag. Nå venter hard trening og fem treningskamper før serien tar til igjen 6. februar.

Vi starter opp igjen med noen av våre viktigste kamper allerede i februar, forteller Follo-treneren. Hjemmekampene mot Runar og Stord må vinnes for å få skuta godt forankra til brygga. Lorentzen satser på mye løpetrening og drilling av formasjoner fram til månedsskifte.

 

Treningskampene kommer på rekke og rad. Den første – hjemme mot Vålerenga – er unnagjort. I neste uke besøker gutta både Elverum og Drammen.

Steffen Berg Løkkebø, Magnus Jøndal og Nicklas Knudsen vil mangle til disse kampene, men det bekymrer ikke treneren.   –Nicklas og Magnus skal på skoletur. Vi må kjøre på selv om noen i perioder er fraværende, forklarer Jan-Ivar.

 

Uka deretter spiller Follo mot Bsk/Nif og Tistedalen. Kampen mot Bsk spilles fredag 28. februar. Det er foreløpig ikke bestemt hvor kampen spilles. Mandag 31. januar kommer lederne i 1. divisjon, Tistedalen, på besøk i Skihallen.

Innimellom alle kampene er det også satt av tid til sosiale tiltak. Fredag 21. januar skal gutta ut i kokkekamp. Spillernes kjærester skal bli servert, og også være dommere. Badebuksa skal også fram selv om kalenderen fortsatt viser vinter. Svømmetrening i Østfoldbadet står på programmet tidlig i februar. Så gjenstår det å se om det holder til å bade seg til seier i Langhushallen søndag 6. februar.