G18:Bom, bom og bom – Follo

G18:Bom, bom og bom

Onsdag startet A-sluttpillet for G18 med et brak nederlag for Oppsal i Oppsal arena.

Unggutta var passive i forsvar, flyttet ikke beina og snakket ikke sammen og det var altfor ofte veldig enkelt for Oppsal å komme til avslutninger.

I angrep florerte det med tekniske feil og usannsynlig mange bomskudd. I tillegg jobbet ikke unggutta sammen som et lag men skulle gjøre alt selv og gjorde som Oppsal ville, nemlig å gå innover i et tøfft midtforsvar som kriget og kjempet unggutta ut av stilen.

Til pause stod det 14-9 og slutt resultat ble hele 31-21 til Oppsal.

Disse var med:
Andre Pedersen 5, Ole Martin Sandberg 4, Kim Ronny Rørkvist 3, Mats Saugen 3, Martin Delebekk 2, Magnus Knalstad 2, Anders Engebakken 1, Kjell Andre Hardy 1, Victor Kristiansen, Eivind Årbu, Fredrik Moe, Emil Skansen, Fredrik Ringstad.