Beach-gutta med Steffen – Follo

Beach-gutta med Steffen

Steffen Berg Løkkebø og beach-landslaget har deltat i en international turnering i Sveits i nyttårshelgen med strålende resultater.

Dette er hva NHF skriver om turen:

Beach-gutta til finale!

Trener Kjetil Lundeberg (bildet) og beach-landslaget har tilbrakt nyttårshelgen til Einsiedeln i Sveits, der gutta deltok i en internasjonal beach-håndballturnering. Laget gikk ubeseiret helt til finalen, men måtte til slutt gi tapt på shoot-out.

I det innledende spillet møtte laget klubblag fra Nederland, Sveits og Kroatia, og det unge mannskapet leverte meget bra i en innendørs sandhall en time sør for Zürich.
– Vi møtte flere meget gode lag og fikk flott kamptrening, forteller Kjetil Lundeberg som er ute etter å gi laget best mulig kamptrening før EM som spilles i Kroatia i begynnelsen av juli.

I finalen møtte gutta kroatiske Detono Zagreb, laget som vant den europeiske beach-håndballturneringen, EBT, i Portugal i fjor. Etter to spilte perioder var stillingen 1-1, og dermed måtte finalen avgjøres på shoot-out – eller solo mot målvakt som det også kalles. Den gikk i kroatisk favør, og dermed ble de norske gutta nummer to i turneringen, noe treneren var godt fornøyd med.
– I tillegg ble André Lindboe kåret til beste utespiller og Orry Andre Henriksen ble beste målvakt. Så dette unge mannskapet har absolutt vist at de er spillere for fremtidens beach-lag. De er sultne på erfaring og blir dessuten enda bedre innendørsspillere med litt god beach-matching i bena, avslutter Lundeberg.

Beach-gutta til Sveits

Trener Kjetil Lundeberg (bildet) reiser i nyttårsahelgen til Einsiedeln i Sveits, der Beach-gutta skal delta i internasjonal innendørs Beachhåndball-turnering 1. og 2. januar. De norske Beach-gutta reiser på nyttårsaften, og møter motstandere fra Nederland, Sveits og Kroatia. Troppen er tilbake i Norge 3. januar.

Turneringen i Sveits arrangeres for femte gang, men det er første gang for våre Beach-gutter.

André Lindboe Elverum Håndball 240688
Kristian Werner Nordby Fram Larvik 080986
Stig Robert Bekkelund Sandefjord TIF   260986
Steffen Berg Løkkebø  Follo HK   031187
Adin Sehovic ØIF Arendal 050586
Orry Henriksen Kragerø IF 190388
Emil Sødergran Sandefjord TIF 120889
Jan Andre Sagmo Tistedal IF 200887
Chris Gulliksen Fram Larvik 120887
Simen Heyerdahl Spkl Falk 270190

Ledelse:

Kjetil Lundeberg Hovedtrener
Tommy Hansen Fysioterapeut

Oppmøte:
Oppmøte på Gardermoen Lufthavn
31.12.2010 kl 0800

Overnatting:
Hotel-Restaurant-Pizzeria Sonne**
direkt am Klosterplatz
Hauptstrasse 82 – CH-8840 Einsiedeln

Dette er lagene som skal delta i turneringen:
TSHV Camelot (Nederland), HSG Wasserschloss (Sveits), ABB Albena Beach Bulgaria (Sveits), TV Uznach (Sveits), Selecao Mulaffos (Sveits), Mythen-Shooters (Sveits), BHC Dubrava (Kroatia), Sokol (Kroatia), NORGE, Detono Zagreb